serveis

Comunicació corporativa

Storytelling &

Identitat de marca

Quina és la història de la teva marca? Quan es va crear i perquè? Quins són valors té? A qui va dirigida?

Com ho fem?

Totes aquestes qüestions i moltes més són les que es treballen en la identitat corporativa, perquè moltes vegades tenim molt clar què som però no sabem com transmetre-ho.

Assessorament &

seguiment de projecte

Tens una idea? Tens una visió global de les teves necessitats?

Com ho fem?

Quan comencem un projecte o una emprenedoria de vegades només pensem el què farem i com ho farem, deixant de banda com ho comunicarem, com la nostra futura clientela sabrà que existim i de quina manera ens veurà.

Els seguiments de projecte són ideals tant per aquelles marques i comerços que estiguin en una fase cero però també per aquells que ja hagin començat la seva activitat. Recordeu que la comunicació és una eina viva que anirà canviant i transformant-se a mida que l’empresa evoluciona.

També aquest assessorament és excel•lent per a aquelles copanyies que estiguin fent una transformació digital, fent el salt definitiu al món on-line!

Branding &

Rebranding

Quines paraules més cools, oi?

Com ho fem?

El branding és la imatge corporativa que acompanyarà a la teva marca i productes. Es definiran els colors, el logotip, les tipografies, el model dels documents a lliurar, la imatge de la teva web, el tipus de post i continguts de les teves xarxes socials, etc.

I el rebranding? Si ets una empresa amb una història, tens un logotip i una web, i però la teva imatge està una mica “passada de moda” o ja no et representa. T’ajudarem amb aquesta actualització sense perdre de vista els teus valors i la història que t’ha fet arribar allà on ets ara.

Formacions individuals i en grup

Com dir el que volem dir?

Com ho fem?

Moltes vegades ens trobem que tenim tots els materials però no sabem com aplicar-los i com crear-ne de nous. No sabem com escriure sobre el nostre producte, les nostres anècdotes o el nostre dia a dia.

Aquestes formacions són totalment a mida, analitzant què és el que necessita cada projecte i com aplicar-ho. Poden ser totalment individualitzades i en grup.

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola hola! Tens alguna pregunta? Endavant!