serveis

Gabinet de premsa

& Planificació de Mitjans

Dossiers de premsa

Necessites que els mitjans de comunicació et coneguin!

Com ho fem?

El dossier de premsa és un document que explica què fas i de quina manera, quins són els teus valors i la teva història. I per a què és important? Serà un document a lliurar als periodistes per a que et coneguin abans de fer-te una entrevista o una visita al teu establiment.

A l’hora és un document que anirà evolucionant de la mateixa forma que ho fa la teva empresa.

Notes de premsa: redacció, enviament i seguiment

Tens una noticia i necessites que es sàpiga!

Com ho fem?

Ningú millor que tu sap les novetats del teu projecte: ampliació de la teva botiga física, una nova seu, una nova línia de disseny, heu començat a importar internacionalment, heu obert la nova botiga digital, heu creat una nova companyia de teatre, etc.

Us passen mil i una coses però els mitjans, especialment els locals, no en fan menció. I perquè? Doncs per que ningú els hi explica.

Crearem i enviarem la informació que els mitjans de comunicació necessiten per informar, i en farem seguiment quantificant l’impacte.

Newsletters i save the date

Novetats, invitacions i manteniment de contacte

Com ho fem?

Les newsletter són una molt bona manera de mantenir al corrent als teus usuaris de les novetats que es donen al teu projecte: heu actualitzat la botiga on-line, teniu un nou servei que oferir, voleu felicitar les festes o simplement convideu als vostres usuaris a la inauguració de la nova seu.

Ens farem càrrec del contingut, el dissenyarem i l’enviarem. Farem el seguiment de les obertures i la interacció obtinguda.

Gabinet de crisis

La gestió d’un embolic

Com ho fem?

No tot és de color de rosa. De vegades us podeu trobar en situacions compromeses de diversos estils, com per exemple acusacions de plagi, que algú amb credibilitat dubtosa promogui els vostres productes, o que s’hagi produït un acte maliciós a la vostra empresa i hagueu de donar explicacions.

Analitzarem la situació per ajudar-vos a afrontar la crisi.

Insercions publicitàries

Anuncia’t!

Com ho fem?

La publicitat és una molt bona forma de donar a conèixer la teva empresa i els seus productes. Crearem un pla de mitjans d’acord amb les teves necessitats i el pressupost que hi puguis destinar.

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola hola! Tens alguna pregunta? Endavant!